NL Vlag

Werken bij

Machinefabriek Börger

Machinefabriek Börger groeit! Daarom zijn wij op zoek naar technische vakmensen, stagiaires en talent!

Veel uitdaging en variatie, een gezellige werksfeer en goede arbeidsvoorwaarden

Machinefabriek Börger bestaat al meer dan 75 jaar. Het bedrijf werd in 1945 opgericht in Martenshoek (vlakbij Hoogezand). Aanvankelijk werkte Machinefabriek Börger voornamelijk voor de agrarische industrie. Tegenwoordig wordt er ook veel werk verricht voor de scheepsbouw en industrie. Klanten komen bij ons voor machinale bewerking, constructiewerk, scheepsbouw, machinebouw en natuurlijk service en onderhoud van machines. Zo’n 20 medewerkers werken dagelijks met veel plezier aan variërende klussen voor bedrijven in het Noorden, maar ook verder van huis.

Werken bij Machinefabriek Börger betekent: veel variatie en uitdaging in het werk, ruimte voor de inbreng van jouw ideeën en een plezierige en gezellige werksfeer. We besteden graag aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling en er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden.

En, natuurlijk niet onbelangrijk: een uitstekend loon en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Openstaande vacatures

Machinefabriek Börger in cijfers

0 +

Tevreden klanten

0

Blije medewerkers

0

Jaren actief

Medewerkers aan het woord

“De onderlinge sfeer is altijd erg goed”
Bij Machinefabriek Börger was het mogelijk om een deeltijd opleiding Werktuigbouwkunde te doen. Ik kreeg de vrijheid om met mijn studie bezig te zijn en ondertussen de theorie in de praktijk toe te passen. Inmiddels werk ik hier alweer drie jaar. Een gevarieerde baan als werkvoorbereider, buitendienstmedewerker en af en toe wat teken- of montagewerk voor klanten. Die variatie vind ik heel mooi.

De werksfeer bij Machinefabriek Börger is altijd erg goed. Iedereen is eenvoudig in omgang, staat klaar om elkaar te helpen en heeft veel plezier in zijn werk.
William Dekker
Werkvoorbereider/buitendienst
“Er is geen dag dat ik naar huis ga en het idee heb dat ik niks geleerd heb.”
Voor mijn opleiding Technische Engineering (MBO 4) loop ik 10 weken stage bij Machinefabriek Börger. Iedere dag hier is anders en die variatie maakt het een hele leuke stage. De ene dag moet je voor onderhoud of montage op pad naar een grote fabriek, en de volgende dag werk je achter de draaibank. Er is geen dag dat ik naar huis ga en het idee heb dat ik niets heb geleerd.

Zelf vind ik de dagen dat ik met collega's op klus ga erg leuk. De sfeer onderling is altijd goed, iets wat ik heel belangrijk vind. Er wordt veel gelachen en ondertussen hard gewerkt.
Wouter Greven
Stage MBO 4 - Allround technicus

Volg ons op

Heb je vragen?

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Machinefabriek Börger? Heb je vragen over een vacature of de stagemogelijkheden? Neem dan contact op. We denken graag met je mee!

Solliciteren?

Een motivatiebrief schrijven is niet nodig.

  • Bel of mail ons, geef aan in welke functie je interesse hebt en dan maken we een afspraak, of;
  • stap gewoon eens binnen. Dan maken we tijd voor je, geven we je een rondleiding door ons mooie bedrijf en praten we er samen over.

Harry Goren
Vestigingsmanager

Tel: (050) 2100 959
E-mail: harry@mf-borger.nl

Copyright 2024 - MF Börger